HEJ!!

 

Jag heter Milou och föddes den 4 juli 2013, i en valpkull med två hanar och en tik, och min mamma som heter Jasmine och pappa heter Vaalebjörn ob Freij.

 

Matte sa att hon inte skulle ha någon hanhund i gruppen igen, men jag har charmat henne så mycket så nu blir jag nog kvar, mina Lill hussar Daniel och Tobias har tagit hand om mig sedan jag vart lite äldre. Jag har varit inne i deras lägenhet några gånger och sovit några nätter.

 

Det går riktig bra faktiskt, men detta med att möta massa människor och djur inne i staden är fortfarande väldigt jobbigt. Men matte tycker att det är bra att jag får lära mig det, och Lill husse Tobias har fått mig som sin egen hund och det har jag bestämt, för så fort han är i närheten så är det han som gäller. Jag går efter honom och ser hela tiden till att vara där han är, om han så bara flyttar sig från ett rum till ett annat.

Jag har varit på några hundutställningar och den första jag var på vart jag påhoppad av en Stafford Shire bullterrier, och efter det vart jag lite osäker när jag gick in i ringen, så matte håller på att lära mig att det inte är något farligt med hundutställning.

Nu är det december månad 2014 och alla mina tikar i flocken har börjat att löpa, så just nu äter jag inte och det luktar ju så gott, men som tur är har Tobias min husse kommit hem till mig så jag är väldigt mycket i deras stuga så slipper jag vara ibland tjejerna.

Vi gjorde ett nytt försök på utställning i Stora Stockholm i december, men jag tycker inte om det. Jag tyckte det var alldeles för mycket folk. Skall även vara i rasmontern och representera rasen .

I rasmontern gick det jätte bra, för de som kom fram och hälsade hade alltid en godis bit att bjuda på. Så framåt eftermiddagen så började jag titta på folk som om att de skulle komma och ge mig mera godis. Men trött var jag när vi kom hem, både Nikki och jag snarkade i kapp den kvällen.

Det jag tycker är jätte skönt nu när Lill husse Tobias har bott hemma ett tag, så nu blir det springa lös nästan varje dag och jag har blivit mycket tuffare också, det märks när det kommer valpköpare till oss. Har varit med på några utställningar också, så jag börjar till och med vakta min grupp.

Nu från december till februari har flocken haft löpsäsong, så då har det inte blivit så mycket äta och det märks säger matte.

Är höftledsröntgad och ögonlyst med godkänt resultat har varit på lite flera utställningar med blandade resultat. Min mamma har haft en ny kull med valpar och det tyckte jag lika mycket om som när Bianca min mormor hade sina svarta valpar. En av valparna blev kvar här och heter Nikki. Och om henne kan Ni läsa på hennes sida. Nikki har fått flytta till en egen familj som så gärna ville ha en vuxen hund.

Nu har matte fått för sig att skaffa en hane till, när hon har en tycker hon att hon kan ha två också. Än så länge så tycker jag Tyke är okej, utom den gången han bet mig på det heliga stället.

Men annars är det kul att ha en kompis att busa med, har ju haft Nikki, men efter att hon har löpt vart hon inte lika glad i att busa med mig.

Har i vintras haft besök av en dam, så nu har jag fått några avkommer efter mig, hon heter Freja och det vart 1 hane och 2 tikar den valpkullen föddes 2017.

Nu har jag blivit pappa igen till 2 tikar och 2 hanar och mamman hette Nova och den kullen vart född 2018.

Det finns bilder efter mina valpar om du går in på hundbilder eller lättare är att se på uppdateringar, där brukar matte lägga ut information som är lite nyare!!!

 

MILOU

Pappa Freij

till höger

Jag och min husse Tobias

Jag älskar att tugga på tuggringar och för att ingen ska ta det så har jag med mig det jämt i munnen.

Mamma och jag

Milou hälsar på i Tobias andra hands lägenhet!!!

Min husse har själv tagit bilden, när jag tyckte det var kul att stå fint. När det är utanför utställningsringen