PE-GU's TRYM NUKASÖNN
(TYKE)

HEJ

Jag  är född i Norge och heter Pe-Gu´s Trym Nukasönn men jag kallas för Tyke, jag är född den 12 mars 2015,

 

Min mamma heter Pe-gu´s Nuka-Tiril Peppermö och pappa heter Pocketlines Ninjo.

 

Jag har kommit in i flocken jättebra, visst säger de åt mig om jag blir för busig, men jag är en väldigt tuff liten hund med mycket skinn på näsan så det fungerar jätte bra.

 

Milou har bara blivit arg en gång på mig och då höll till och med matte med om att jag var taskig. Vi busade och jag tog tag i hans heliga ställe och då talade han om att där fick jag ju inte bita, annars gör han väldigt mycket som när Nikki var liten, lägger sig på rygg och låter mig bita på honom. Det har matte sagt till mig.

 

Nu har jag blivit 21 månader, och är nu Hd-röntgad och ögonlyst och har varit på några hundutställningar på våran rasklubb NBR. Och jag vart bästa valpen på utställningen. Jag var jätte lugn och hade jätte kul med alla hundar som jag träffade. Vi har varit på några små utställningar också, men där är det inte så många buhundar som kommer.

 

Nu har och jag börjat mera och mera att leka med Nikki, Milou tycker att jag är för busig. Och varje kväll har vi ett riktigt stort Race på gården, så både matte och husse får skrika sig hesa. Innan vi kan komma in och sova.

 

Just nu löper Nikki och då får jag ju inte busa med henne, men då står jag och sjunger för henne istället. Medan Milou bara tittar på mig och säger till mig att det inte är någon idé.

 

På min 1 års dag fick jag ett stort märgben som jag inte lämnade ifrån mig på hela dagen. Dagen efter var det dags för utställning i Strängnäs på SSUK. Jag skötte mig jätte bra för i min närhet fanns det minst tre tikar som höglöpte. Och jag kom hem med ett Very Good, så jag har lärt mig att det är inget att bry sig om när tjejerna löper, matte säger att den tiden kommer då jag får vara med.

 

Så länge har jag väldigt roligt med Jasmines sista valpkull, jag är nog en extra pappa till dem. Milou tycker de är bara jobbiga och försöker hoppa upp i soffor och stolar för att slippa dem. Medan jag lägger mig på golvet och låter dem bita i mig.

År 2016 vart jag pappa till  Nikki´s första valpkull, och de föddes 27 december 2016 så nu är jag stolt pappa till 4 svarta valpar och 2 gula valpar. Att det vart blandade beror på att både jag och Nikki har en förälder som är gul

Nu har jag haft en till valpkull, med Nikki och då  vart de 5 svarta och 1 gul valp. Den föddes den 30 augusti 2017. Och en dotter till blir kvar nämligen Smurfan, hon kommer att bli våran familjehund.

Har nu fyllt 4 år och livet rullar på, jag har ju Milou  att leka med. Och även tjejerna busar med mig ibland, men de tycker jag är lite för hårdhänt ibland och då säger dom till med massa morrande.

 

Mera blir den när jag växer upp, några bilder på mig finns det också nedan!!!!!