Hej Vänner

Jag heter Nova och jag kommer från Nederländerna från början, jag är född den 26 maj 2019. Min pappa heter Nordspetsens Milou och det är där jag bor nu med flocken. Mamma bor kvar där hon har bott, hon heter SYN-TYRA DOTTER AV FJELDVIDDA.

När jag flyttade till flocken var en jätte lång resa, så vi tog det i omgångar. När jag sedan var framme fick jag träffa pappa Milou först, och han var gladare att se husse Tobias när han kom hem. Första kvällen hemma fick jag bara vara med pappa och dagen efter så var det som om jag hade varit där länge, vi gick ut tillsammans på gården och nosade efter allt som hänt under natten.

Matte har inte uppdaterat hemsidan på två år, så nu är jag en ung dam som har fyllt två år, och det har hänt en del i min flock. Min farmor Jasmine är borta, hon vart sjuk och dog så nu är vi bara fyra kvar i gruppen.

Pappa Milou och jag (Nova) och Pappa Tyke och hans dotter Ronja. Vi har alla varit i väg på ögonlysning nu under hösten och vart godkända. Så matte planerar att ta en valpkull på oss både Ronja och Nova till våren/sommaren  -22.

Hanhundar är inte riktigt bestämt än, det beror lite på hur det blir med Covid reglerna om att åka till andra länder.

Har inte så mycket bilder på mig än så jag återkommer med det senare.

  NOVA

NOVA-SYNDATTIR AV FJELDVIDDA

Hel syskon till Nova men födda 2021-12-05 på bilderna nedanför